Kinderdagverblijf de kinderen van September is een kleinschalige kinderopvang (KDV en BSO).

Wij bieden opvang aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar en zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 6.00 tot 18.30 uur.

In onze visie is het belangrijk dat de opvang kleinschalig en persoonlijk is.


DE KINDEREN VAN SEPTEMBER.


Wij Rinze en Ariane Bootsma hebben de leiding van het kinderdagverblijf de Kinderen Van September. Wij zorgen ervoor dat we voldoende geschoold personeel in dienst hebben die allemaal in het bezit zijn van de benodigde papieren. Wij zorgen er ook voor dat ons personeel volgens onze visie werkt. Wij bieden ons personeel zo nodig bijscholing aan, zodat het steeds voldoende gekwalificeerd blijft.

Ons personeel is allemaal in het bezit van een geldige Verklaring omtrent het Gedrag (VOG)

Wij werken vanuit ons pedagogisch beleidsplan waar we zo goed mogelijk verantwoorde opvang verzorgen. Onze opvangruimte is kindvriendelijk en overzichtelijk ingericht, een ruimte die gezelligheid en warmte uitstraalt .Er zijn verschillende hoekje gecreëerd zoals een poppenhoek , bouwhoek, knutselhoek ook is er een plekje om rustig een boekje te lezen of te chillen. Deze hoekjes worden regelmatig veranderd zodat er weer nieuwe hoekjes gemaakt kunnen worden. Er is ook voldoende buitenruimte hier kunnen de kinderen lekker spelen .

Bij de Kinderen Van September werken we in 3 stamgroepen, 0-2 jaar, 2-4 jaar en 4+ (BSO).